fbpx
bekeken: 1963 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,74)

2,5 miljoen voertuigexporten via VWE

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 6 augustus 2015, 11:06

Leestijd: < 1 minuut

Al sinds 1993 is VWE het gezicht van voertuigexport. Sinds 2000 kunnen autobedrijven niet alleen bij de loketten van VWE terecht voor export, maar kunnen zij dit ook zelf online doen. Op beide manieren heeft VWE al vele klanten geholpen met het exporteren van voertuigen. Inmiddels al 2,5 miljoen keer.

4Export.nl zette afgelopen vrijdag de 2,5 miljoenste auto via VWE op export en won een reis naar IAA autobeurs in Frankfurt.

Voor VWE is de 2,5 miljoenste export niet de enige mijlpaal dit jaar. Oprichter van VWE, Ton Vestering, is dit jaar namelijk 40 jaar ondernemer. Hij is echter zeker niet minder trots op de mijlpaal van 2,5 miljoen exporten: “VWE is ontstaan vanuit een autobedrijf en dus weten we hoe belangrijk het voor autobedrijven is om ook buiten de Nederlandse grenzen te verkopen en dat daarbij de formaliteiten goed geregeld moeten zijn. Daarom zijn wij specialist geworden in het ontzorgen van het autobedrijf, als het gaat om het afhandelen van exporten. Ik ben heel trots dat we bij zoveel exporten hebben mogen ondersteunen.

Tags: , , ,

Belgen sjoemelen met…Ongekend succes LuK tweedelig…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties