bekeken: 902 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

2 april: 3e Nationaal Telematicacongres

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 8 maart 2019, 15:16

Leestijd: 1 minuut

De ontwikkelingen op het gebied van telematica gaan razendsnel en zijn zeer divers. Wat te doen, wat te laten? Deze en andere aspecten worden 2 april aan bod belicht tijdens het 3e Nationaal Telematicacongres.

De organisatie van deze (na)middag is in handen van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders. Het programma beoogt met voorbeelden inzichtelijk te maken welke kansen er in de automotive liggen met telematica. Bijdragen komen van de volgende experts:

  • Nico Anten, Executive Chairman van het internationale mobiliteitsnetwerk Connekt.
  • Evert-Jeen van der Meer, Industry Director Aon Risk Solutions.
  • Jan Peter Oving, directeur Pala Group, de grootste BMW-dealer van Nederland.

Verder wordt de case van maaltijdthuisbezorger Hello Fresh besproken. Sprekers zijn Thomas Stroo (Fleet/Logistics Manager van Hello Fresh), Matt Stevens (EV en connected car technologie bij Geotab/FleetCarma), Himanshu Gautam (Technical Director bij Moove Connected Mobility) en een vertegenwoordiger van Streetscooter.

Het 3e Nationaal Telematicacongres vindt plaats in De Tinfabriek in Naarden. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Tags: , , , , , , ,

Arnout Veld in raad van…Van der Ven opent…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties