fbpx
bekeken: 517 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

20 jaar CarGarantie in Nederland

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 3 september 2020, 15:03

Leestijd: < 1 minuut

CarGarantie viert dit jaar in Nederland haar 20-jarig jubileum. Het bedrijf is behalve in ons land ook in twintig andere Europese landen actief als garantiespecialist.

Toen CarGarantie in 2000 op de Nederlandse markt voet aan de grond kreeg, had de onderneming al een stevige internationale reputatie opgebouwd. De CarGarantie-portefeuille wekte snel de belangstelling van dealers en importeurs; kort nadien waren de eerste samenwerkingen met autobedrijven en raamovereenkomsten tussen CarGarantie Nederland en verschillende importeurs een feit. Vandaag zijn binnen de autosector onder andere Mazda, Subaru, Peugeot, Citroën en DS Automobiles partner. Ook heel wat importeurs van motorfietsen zoals Triumph, Ducati, Harley-Davidson, KTM en Husqvarna sloten een samenwerkingsovereenkomst met de garantiespecialist.

Verlengde garantie

Maikel Simonis heeft sinds 2011 als sales manager de leiding over de Nederlandse markt. “Ik herinner me nog goed dat dealers in 2004 nooit hadden gehoord van een verlengde garantie en klantenbinding. Nu, in 2020, is het begrip algemeen ingeburgerd. Heel wat merken pakken uit met een langere standaardgarantie dan 2 jaar: 4, 5, tot zelfs 7 jaar. Ook de occasionlabels hebben al garantieperiodes tot 24 maanden. De komende twintig jaar zal de filosofie van CarGarantie zo goed als ongewijzigd blijven, of we nu met benzine- of dieselmotoren, op waterstof of elektrisch rijden: de klant geruime tijd te binden aan een dealerbedrijf.”

Vertrouwen

Luc Baetens, directeur Benelux, dankt de Nederlandse mobiliteitssector voor het vertrouwen. “Aan aanbieders van garantieprogramma’s is geen gebrek. CarGarantie ontwikkelt haar producten echter in een streven haar klanten voordelen voor het eigen autobedrijf te bieden. Dat impliceert dat we de garantiedekking en verlenging van de looptijd van de garantie continu verbeteren en optimale garantieprocessen en -services aanbieden. De positieve feedback van onze partners bewijst dat onze services nauwgezet aan de behoeften van de Nederlandse dealer tegemoetkomen.”

Het team van CarGarantie Nederland: Maikel Simonis (sales manager), Edyta Wasiluk (general manager West- en Oost-Europa), Luc Baetens (directeur Benelux), Rudolf Bosch en Jawad Hamdaoui (manager partnership).

Tags: , , , , ,

AutoScout: meer interesse…Apk-volume flink toegenomen
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties