bekeken: 971 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

69 procent schadeherstel zonder merkerkenning

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 13 april 2018, 13:56

Leestijd: 1 minuut

Uit onderzoek onder Bovag-schadeherstellers zou blijken dat 69 procent van de schades niet onder merkerkend schadeherstel valt. Bij dealer gelieerde bedrijven is dat 36 procent en bij onafhankelijke schadeherstellers is dat 85 procent.

Ook meldt Bovag dat uit het onderzoek zou blijken dat slechts 5 procent van de schadeherstellers denkt dat merkerkenning in de toekomst niet van belang is.

Het zijn slechts enkele cijfers uit een verkennend onderzoek van Bovag onder schadeherstellers die bij Bovag Schade zijn aangesloten. De overige uitkomsten van het onderzoek worden op 26 april gepresenteerd tijdens het Bovag Schadeseminar.

Andere vragen

Andere vragen die tijdens het seminar aan de orde zullen komen zijn hoe deze percentages zich de komende tijd ontwikkelen. Wordt merkerkend herstel dominant? En zo ja, hoe snel gaat dat dan? En wat betekent dat voor de keuzes waar de schadehersteller de komende tijd voor staat?

Het seminar betekent tevens de start van een groot strategie- en netwerkonderzoek naar de schadeherstelbranche in 2030. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Roland Berger. Tijdens een tweede seminar op 26 september 2018 worden de uitkomsten van het onderzoek gepresenteerd.

Tags: , , , ,

Autodeelconcept Via Van van…Shell neemt belang in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties