bekeken: 1789 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

AAS Zutphen neemt AAS Jansen & Gal over

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 19 juli 2018, 14:08

Leestijd: < 1 minuut

AAS Autoschade Zutphen neemt per 1 augustus 2018 in diezelfde plaats AAS Autoschade Jansen & Gal over. Voor het zeskoppige personeel en de klanten verandert er niets onder de nieuwe eigenaren – Wilfred Herder en Arjan van den Berg.

Het duo exploiteert samen nog schadeherstelvestigingen in Dronten en Lelystad. Daarnaast is Herder eigenaar van Autoschade Herder in Leusden. Alle locaties maken deel uit van het AAS-netwerk.

Overnamekandidaat

AAS Jansen & Gal werd in 1983 opgericht door Eef Jansen en Ben Gal. De laatste werd in 2006 enig eigenaar, breidde de vestiging stevig uit maar zocht vanwege zijn leeftijd (66) naar een overnamekandidaat. “Ik had mezelf tot mijn zeventigste de tijd gegeven om te verkopen”, zegt Gal. “Ik vind het werk nog steeds enorm leuk, dus echte tijdsdruk zat er wat mij betreft niet op. Maar het is allemaal sneller gegaan dan ik dacht. Er was meteen een 150 procent klik.”

Gestuurde schade

Met ingang van komende maand maakt het gevelbord met de oude namen plaats voor ‘Autoschade Zutphen’. De vestigingsmanager wordt Rick Gal, die ook al leiding gaf aan Jansen & Gal.In de Gelderse stad zijn vier autoschadeherstelbedrijven actief. De nieuwe eigenaar Wilfred Herder (54) gaat de komende tijd investeren in personele uitbreiding. “Door een uitbreiding op het gebied van gestuurde schade zullen we bij het bedrijf van Ben Gal binnen een jaar of twee waarschijnlijk vier extra medewerkers nodig hebben.” Herder begon bijna dertig jaar geleden een schadeherstelbedrijf in Leusden en breidde daarna gestaag uit, ook met herstel van caravans en campers (Omnia CCS Flevoland en Stikvoort Avada). Bij het bedrijf zijn ongeveer vijftig mensen in dienst.

Tags: ,

JN Testapparatuur neemt BSI…Pricewise: verzekering via…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties