bekeken: 4624 x
Waardeer dit artikel:
723 votes, average: 2,49 out of 5723 votes, average: 2,49 out of 5723 votes, average: 2,49 out of 5723 votes, average: 2,49 out of 5723 votes, average: 2,49 out of 5
(2,49)
(Inloggen is vereist)

A2SP distributeur Plan-IT

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 november 2011, 14:10

Leestijd: 1 minuut

A2SP gaat Plan-IT verkopen en gaat hiervoor een samenwerking aan met JDS bedrijfsautomatisering, het bedrijf achter het plansysteem. Door het koppelen van het Plan-IT pakket aan Autoafspraak.nl kunnen JDS en A2SP een totaaloplossing aan de branche leveren op het gebied van werkplaats- , proefrit- en verhuurplanning.

Julian Hendriks, commercieel directeur van JDS: “A2SP zal een combinatiepakket gaan aanbieden van Plan-IT en Autoafspraak.nl, om de automotivesector te ontzorgen en maximale efficiency op het gebied van planning in de branche te realiseren.”

A2SP verzorgt steeds meer services voor grote spelers in de automotive retail. “Onze data om inzicht te verschaffen in de aftersalespositie van autobedrijven, maakt dat de ogen van ondernemers opengaan rond het thema werkplaatsefficiency. Een goede planning is belangrijk voor de borging van klanten en het verhogen van omzet”, aldus Jasper Steffens, algemeen directeur van A2SP.

A2SP biedt sinds enige tijd voor de garagist ook de mogelijkheid om de Auto Telex-waarde van een voertuig op te vragen en is onlangs een intensieve samenwerking gestart met het Voertuig Documentatie Centrum.

Tags: , , , , , ,

Sjoerd Knipping…Vijfhonderd keer Erkend…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties