bekeken: 1380 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

AAG gaat ook verlichting Hella leveren

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 februari 2020, 12:56

Leestijd: < 1 minuut

De Alliance Automotive Group Benelux breidt de samenwerking met Hella verder uit. Per 1 maart 2020 worden ook de voertuigspecifieke verlichting (koplampen en achterlichten) en universele verlichting van Hella op voorraad genomen.

Jan Verbeek, directeur productmanagement en inkoop: “Na de zeer succesvolle introductie van de Hella Pagid remdelen en de Hella elektronica hebben wij besloten de samenwerking met Hella verder te intensiveren zodat we onze klanten nog meer handvatten aanreiken om snel en effectief te kunnen beschikken over absolute kwaliteitsproducten. Los van Hella hebben wij afgelopen maanden op alle niveaus in onze organisatie veel geïnvesteerd in bredere en diepere voorraden, de hiervoor genoemde Hella uitbreiding sluit hierdoor naadloos aan op de ingeslagen weg.”

Tech360

De nauwe samenwerking met Hella komt ook tot uiting in het ondersteuningsprogramma van AAG, Tech360. Daarvoor geldt Hella als voorkeursleverancier. Hella stelt hiervoor onder andere kennis van diagnose ter beschikking aan de klanten van Tech360. Daarna is samen met de expertise van Hella Pagid Systems begin 2019 een diagnosetraining, toegespitst op remtechniek opgezet.

Gelijk speelveld, gelijke…Schrader lanceert e-training…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties