fbpx
bekeken: 982 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

AAS Dubbeldam wint Bebelaar Award

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 29 juni 2018, 11:52

Leestijd: < 1 minuut

De AAS Dubbeldam Groep heeft de Dave Bebelaar Award 2018 gewonnen. Het is de beloning voor de recente overname van de afdeling poedercoating van sociale werkplaats Avres.

Op deze wijze wilde Dubbeldam voor de medewerkers de toegang tot de arbeidsmarkt veiligstellen. Het initiatief vergaarde de meeste stemmen van zowel de zaalstemmers als de internetstemmers.

Duurzaam Repareren

De verkiezing is een vast onderdeel van de Summer BBQ van stichting Duurzaam Repareren. Deze vindt traditiegetrouw plaats op de laatste donderdag van juni. Autobedrijven, schadeherstellers, leasemaatschappijen, glasherstellers en verzekeraars waren van de partij. Aan de prijs is behalve de award ook prijzengeld gekoppeld. De naamgever Dave Bebelaar, voormalig voorzitter van de Raad van Advies, overleed vijf jaar geleden. Er waren zes genomineerden voor de prijs.

Makra

Ter nagedachtenis heeft Duurzaam Repareren een extra trofee  beschikbaar gesteld: De Recht Uit Het Hart Prijs. Nelleke Leijnse, partner van Dave Bebelaar, mocht de prijs toekennen aan de nominatie die volgens haar Bebelaar het naast aan het hart zou hebben gelegen. De prijs (vijfhonderd euro) ging naar Makra, dat wereldwijd als eerste producent garagezepen heeft ontwikkeld die vrij zijn van micro-plastics. Dit schuurmiddel is een veroorzaken van plastic soup in de oceanen. Makra verving de micro-plastics door korrels uit maiskolven en kokosnoten.

Tags: , , , , ,

Lancyr: 1 op 7 claims niet van…Branchemonitor: zorgen om…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties