bekeken: 1075 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

ABD Autoschade koopt AAS De Jong

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 13 mei 2019, 12:11

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade De Jong in Heerenveen, aangesloten bij de formule AAS Autoschade, is met ingang van 10 mei eigendom van ABD Autoschade in Drachten. De twaalf medewerkers komen in dienst bij de  nieuwe eigenaar.

Autoschade De Jong bestaat sinds 1961 en voert schadeherstel uit aan personenauto’s, bedrijfs- en vrachtwagens, touringcars, caravans en materieel voor de agrarische sector. Het bedrijf in Heerenveen-Noord voert nog steeds de naam van de oprichter, maar is eigendom van Klaas van Kalsbeek. Hij wil zich meer gaan richten op zijn vestiging AAS Autoschade Van Kalsbeek in Sneek. Om die reden besloot hij zijn andere onderneming – AAS De Jong in Heerenveen) – in de etalage te zetten. Het bedrijf blijft overigens de AAS-formule voeren.

Uitdeuken zonder spuiten

ABD Autoschade in Drachten bestaat ongeveer vijftien jaar en maakt deel uit van de Renault-Nissan-Dacia-merkdealer ABD. Ook aan voertuigen van andere merken vindt schadeherstel plaats. Tot de dienstverlening behoren onder meer mobiele schadeservice, uitdeuken zonder spuiten en herstel van beschadigingen aan kunststof. ABD werkt nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

Ondernemerschap

In een reactie toont AAS zich verheugd met de komst van ABD binnen het netwerk. Ze spreekt van “passend DNA en dito ondernemerschap”. Volgens de schadeformule is ABD een belangrijke speler in Friesland, die de afgelopen jaren meerdere onderscheidingen ontving, waaronder die van beste Renault-dealer. “Het profiel past prima bij de klantgedreven mentaliteit van andere AAS-leden. Natuurlijk spelen ook de merkerkenningen mee, maar dat is zeker niet het uitgangspunt geweest.”

Tags: , , ,

Telefoniestoring treft…Ten Buuren voorzitter binnen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties