bekeken: 632 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Achmea toont afleiding via VR Experience

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 23 mei 2019, 16:34

Leestijd: < 1 minuut

Achmea heeft een VR Experience laten ontwikkelen die gebruikers toont wat afleiding in het verkeer met hen doet. De brillen worden uitgedeeld tijdens speciale events voor de eigen medewerkers. Het eerste event vond vandaag plaats in Tilburg.

achmeaDe beleving met de VR-bril gaat verder dan alleen de impact van de smartphone tonen. Met digitale spelelementen worden medewerkers zich ook bewust van geestelijke gesteldheid (bijvoorbeeld gehaast van huis gaan) en andere afleidingen in het verkeer.

Jaarlijks vallen veel slachtoffers in het verkeer doordat bestuurders bezig zijn met hun smartphone in plaats van met het verkeer. Voor Achmea aanleiding om de veertienduizend medewerkers op te roepen om onderweg de telefoon met rust te laten in de auto. Plus de uitnodiging om vanaf vandaag het manifest ‘Veilig Onderweg’ te ondertekenen. Begin juni volgen de vestigingen van Achmea in Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Leusden en Zeist. Gisteren maakte Achmea bekend de financiering te steunen van een standaard protocol bij ernstige verkeersongevallen. Uiterlijk in 2020 moet er zo’n scenario komen voor alle Nederlandse wegbeheerders.

Tags: , , , ,

Ecobat helpt bij nieuwe…Audi breidt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties