bekeken: 3571 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,73)

ACM Fleetforce in klein schadeherstel

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 19 maart 2012, 11:32

Leestijd: < 1 minuut

ACM Fleetforce (Putten) voert sinds kort klein schadeherstel aan auto’s volledig in eigen beheer uit. De specialist in wagenparkbeheer koos voor het totaalpakket van Sikkens autoreparatielakken en de bijbehorende ondersteuning.

“We doen zaken met grote wagenparkbeheerders en verhuurders. Elke dag dat een auto stilstaat brengt voor deze klanten extra kosten met zich mee. Daarom zijn wij erop gericht om auto’s zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. De UV-technologie van Akzo Nobel sluit daar prima op aan”, licht Mark van der Lingen van ACM Fleetforce toe.

Tot voor kort werd klein schadeherstel bij ACM Fleetforce uitgevoerd door een extern bedrijf. Afgelopen jaar is het proces verder geprofessionaliseerd en is de nieuwe afdeling Smartforce opgezet om kleine deukjes en krasjes te herstellen. In de voorbewerking werkt Smartforce met Sikkens Autosurfacer UV Filler, in de spuitcabine met Sikkens Autowave en voor de afwerking met Sikkens Autoclear UV. Van der Lingen: “Deze producten dragen eraan bij dat wij onze belofte aan klanten kunnen waarmaken: hun auto’s zijn snel weer beschikbaar, in perfecte staat en tegen een zo laag mogelijk schadebedrag.”

ACM Fleetforce is volop bezig met acquisitie. “Nieuwe opdrachtgevers brengen veel auto’s met zich mee. Daar moeten we onze processen en locatie op aanpassen. Akzo Nobel kijkt van A tot Z mee in ons schadeherstelproces en adviseert over bijvoorbeeld de routing en apparatuur. Met de kennis en ervaring van zo’n partner kunnen wij ons bedrijf nog verder professionaliseren.”

Smartforce verwacht per jaar zo’n 3.000 auto’s te behandelen met producten van Akzo Nobel.

Tags: , , , ,

Prijs voor BoschProfile Tyrecenter genomineerd…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties