bekeken: 2895 x
Waardeer dit artikel:
507 votes, average: 2,52 out of 5507 votes, average: 2,52 out of 5507 votes, average: 2,52 out of 5507 votes, average: 2,52 out of 5507 votes, average: 2,52 out of 5
(2,52)
(Inloggen is vereist)

Actieplan ABS Autoherstel gepresenteerd

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 juni 2012, 09:53

Leestijd: 1 minuut

Tijdens de algemene ledenvergadering van ABS Autoherstel is het actieplan voor de tweede helft van 2012 gepresenteerd. De focus ligt op organisatieontwikkeling en het uitbouwen van de online vindbaarheid.

Voor directeur Wijnand Mebius was het zijn eerste officiële optreden: “Komende periode staat vooral in het teken van het doorontwikkelen van het ABS Service Center. We verleggen de aandacht van operatie naar de dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Verder gaan we op korte termijn het netwerk weer compleet maken.”
Eind mei werd bekend dat Van Leeuwen Autoherstel Groep de ABS-formule zou verlaten. Inmiddels is het bedrijf verkocht aan Care Schadeservice.

ABS gaat ook verder met het optimaliseren van de online vindbaarheid. “Dat geldt voor de overkoepelende website van ABS en voor alle onderliggende websites van ABS-bedrijven. De online activiteiten ondersteunen we met een landelijke radiocampagne”, besluit Mebius.

Tags: , , ,

Gates vergroot aanbod…Joint venture A2SP, EBP en CRM
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties