bekeken: 1681 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Acties en demo’s bij open huis Koskamp (50)

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 9 april 2019, 13:10

Leestijd: < 1 minuut

Grossiersgroep Koskamp Automaterialen viert haar vijftigjarig jubileum met de Open Huis Dagen op 10 en 11 april. Plaats van handeling is de vestiging in Kampen.

Beide dagen staan in het teken van jubileumacties op het gebied van gereedschappen en equipment. Ook is er aandacht voor de introductie van Beissbarth en zijn diverse leveranciers actief met live demonstraties van producten en equipment.

De locatie Kampen bevat het derde trainingscentrum van Koskamp en Autoniveau, voorzien van Bosch-werkplaatsapparatuur. Bovendien kunnen bezoekers hier kennismaken met de digitale werkplaats van de toekomst en worden bijgepraat over de ondersteunende diensten van Koskamp (waaronder marketing en het vorig jaar geïntroduceerde Kostech). Bezoekers zijn welkom van 16.00 uur tot 22.00 uur aan de Stoomstraat 6 in Kampen. Onder de ingeschreven aanwezigen verloot Koskamp, deze twee dagen, diverse prijzen.

Koskamp is als familiebedrijf opgericht in het jaar 1969. Inmiddels telt de onderneming twaalf vestigingen, verspreid over het midden, noorden en oosten van Nederland. Koskamp heeft ruim driehonderd medewerkers en een eigen ICT-, marketing- en inkoopafdeling.

 

Tags: , , , ,

Ghosn bijt van zich af op…EV-snellader Fastned wil naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties