bekeken: 698 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Adams directeur Bridgestone Benelux

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 2 juli 2018, 15:15

Leestijd: 1 minuut

Bridgestone Europe heeft Tom Adams aangesteld als algemeen directeur voor de Benelux en Frankrijk. De 44-jarige Belg volgt Benoît Raulin op, die de functie vervulde sinds september 2012.

tom-adamsTom Adams heeft twintig jaar ervaring bij Bridgestone. Hij vervulde verschillende functies binnen de groep in België, Frankrijk en Polen. Tussen 2012 en 2016 was Adams aangesteld als directeur van de consumentenafdeling, tot 2013 voor de regio Oost-Europa en daarna tot 2016 voor Frankrijk en de Benelux. De afgelopen twee jaar stond hij aan het hoofd van de salesdirectie Consumenten Europa voor de vervangingsmarkten.

Speedy

Tijdens zijn periode binnen de Franse consumentenafdeling speelde Adams een actieve rol bij de overname van het Speedy-netwerk. Adams heeft een masterdiploma Toegepaste Economie, Internationaal Management en Marketing. Benoît Raulin gaat de functie uitoefenen van vicevoorzitter belast met fusies, overnames en partnerschappen in de EMEA-zone (Europa, Afrika, Midden-Oosten, Rusland). Benoît heeft meer dan 27 jaar ervaring binnen de Bridgestone groep.

Tags: , , ,

Uitbreiding netwerk Euro Repar…Column: contante betaling,…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties