bekeken: 3463 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,67)

AH Autoschade start webshop autospuiten

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 maart 2012, 11:22

Leestijd: < 1 minuut

De schadeketen AH Autoschade Herstel van The Alwaysbemobile Company start vandaag met een webshop voor het spuiten van auto’s. Consumenten die zijn uitgekeken op de kleur van de auto of op de onvermijdelijke gebruikssporen, kunnen bij Total Recol terecht voor een totale make-over.

Michael Huis, directeur AH Autoschade Herstel: “Het gebeurt steeds vaker dat mensen nog zeer tevreden zijn met hun auto, maar zijn uitgekeken op de kleur of zich ergeren aan de gebruikssporen. Total Recol biedt deze groep consumenten de mogelijkheid om nog jaren te genieten van hun auto in een nieuw jasje. Zo is Total Recol een interessant alternatief voor de aanschaf van een nieuwe auto.” Kenmerkend voor het concept is dat de kosten vooraf berekend kunnen worden. Op de website Totalrecol.nl is de make-over van de auto in drie stappen te regelen.

Volgens Huis is de schadeherstelbranche van oorsprong een passieve business. “Bedrijven wachten tot reparaties worden aangeboden. Met Total Recol doorbreken we deze traditie en zoeken we de markt bewust op. Wij voegen met onze specialistische kennis en ervaring graag iets toe aan het rijplezier van de automobilist. Daarom zullen we de komende tijd met meer initiatieven komen waarbij we een nieuwe dimensie toevoegen aan de schadeherstelbranche.”

Tags: , , , , , ,

Sterretje?Onder stroom zonder stroom
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties