fbpx
bekeken: 706 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

AHG Van der Niet naar AHG Haarlemmermeer

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 1 april 2019, 12:14

Leestijd: < 1 minuut

De AHG-vestiging uit Noordwijk wordt per 1 april 2019 overgenomen door Autoschade Herstel Haarlemmermeer en blijft binnen het netwerk van Autoschade Herstel Groep.

Volgens directeur Dennis Breed sluiten de regio’s “perfect” op elkaar aan en hebben de vestigingen veel gemeen. De locatie in Noordwijk zal verder gaan onder de naam Autoschade Herstel Breed. Beide schadeherstelbedrijven worden aangestuurd door Dennis Breed. Via de centrale organisatie van AHG werden beide ondernemers en hun toekomstplannen bij elkaar gebracht.

Dennis Breed: “Rob had al aan de keten doorgegeven dat hij er rond zijn 55e mee wilde stoppen. Op een dag kreeg ik zowel van Rob als van de keten een telefoontje dat ik het bedrijf kon overnemen. Het bedrijf in Nieuw-Vennep is een echt familiebedrijf, waar ik zeventien jaar geleden als plaatwerker/spuiter in ben gekomen. Ik vond het een aantrekkelijke gedachte om met die overname ook zelf aan het bedrijf te kunnen bouwen.”

Roots

Dat de overnamekandidaat op zijn pad kwam, zou je een match made in heaven kunnen noemen. “Ik heb mijn jeugd in Noordwijk doorgebracht. Dus toen ik begon na te denken over die overname, voelde het meteen goed. Het voelde als thuiskomen.”

Personeel

Rob van der Niet, die ook meewerkte in de werkplaats, is het enige personeelslid dat door de overname afvloeit. De rest van het personeel blijft behouden. Op termijn is er zelfs de mogelijkheid dat het bedrijf verder gaat uitbreiden. Dennis Breed: “Ik zie dat hier in de regio nog wel wat omzet blijft liggen, dus mogelijk dat we er al snel een medewerker in de werkplaats bij kunnen hebben.”

Schaalvergroting is een trend die momenteel in heel schadeherstel zichtbaar is. Verwacht Dennis Breed nog een derde vestiging aan zijn bedrijf te kunnen toevoegen? “Je weet het nooit, maar op dit moment zijn die plannen er niet.”

AHG Haarlemmermeer werd begin dit jaar uitgeroepen tot beste bedrijf binnen deze keten.

Tags: , ,

Vijftien jaar banden…Autoverkoop eerste kwartaal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties