fbpx
bekeken: 732 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

AHG Veenendaal wint interne verkiezing 2019

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 10 januari 2020, 11:32

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Herstel Midden Nederland uit Veenendaal is tijdens de franchisemeeting van de formule uitgeroepen tot AHG Autoschadeherstelbedrijf 2019. De winnaar werd bekendgemaakt door Guus van Dreven, algemeen directeur van AHG.

Er waren nog drie andere bedrijven genomineerd: Autoschade Herstel Van Eeks uit Hoogeveen, Autoschade Herstel Druten uit Druten en Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw Vennep.

Volgens de ruim zestig bedrijven omvattende schadeketen is eigenaar Pierre Methorst van Autoschade Herstel Midden Nederland afgelopen jaar toonaangevend geweest op het gebied van ondernemerschap en klanttevredenheid. Van Dreven omschrijft hem als “een rasondernemer.” In de korte periode dat Methorst bezig is, heeft hij de dienstverlening uitgebreid met onder meer truckherstel en de verhuur van een gevarieerd wagenpark. Onlangs is Autoschade Velbo uit Bennekom overgekomen. Ook kunnen klanten terecht voor caravan- en camperherstel. Het aantal medewerkers is gestegen tot veertien.

Focussen

De vestiging uit Veenendaal maakt volgens Van Dreven optimaal gebruik van alle diensten en voordelen die de keten biedt. Daardoor kan Methorst zich focussen op ondernemen. Zelf noemt de winnaar de titel “een passende beloning voor jaren hard werken, waarin we als organisatie flink zijn gegroeid.” Ook prijst hij de teamgeest en de klantbeoordeling van 8,9.

Apk-volume plust 2,3 procent…Citroën: 24/7 auto afleveren…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties