bekeken: 1084 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Aigline James algemeen directeur PSA Nederland

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 12 juni 2019, 11:30

Leestijd: < 1 minuut

Aigline James (40) is per 1 juli 2019 benoemd tot algemeen directeur van PSA Nederland. Ze vestigt zich in het kantoor van PSA Nederland, in Amsterdam, waar ook de organisatie van Opel Nederland naartoe zal verhuizen in de loop van deze zomer.

De Française Aigline James studeerde aan de HEC in Parijs en bekleedde sinds 2004 diverse functies binnen Groupe PSA. Allereerst gedurende zes jaar bij PSA Retail en vervolgens voor een periode van vijf jaar als projectmanager. Sinds 2017 geeft ze in Oostenrijk leiding aan Citroën en DS Automobiles.

Opel naar Amsterdam

Nog deze zomer voegt de organisatie van Opel Nederland, nu nog gevestigd in Breda, zich bij Peugeot, Citroën en DS Automobiles in Amsterdam. Het is de volgende stap in de inrichting van een efficiënte landenorganisatie voor de vier merken van Groupe PSA. Op dit moment maken de Nederlandse importeurs nog deel uit van PSA Benelux. Na de samenvoeging is die organisatie getransformeerd tot PSA Nederland, waarbinnen de merken autonoom en vanuit hun eigen, specifieke merkidentiteit blijven opereren en er back office verdere synergieën worden gecreëerd. De huidige directeuren van Opel, Peugeot, Citroën en DS Automobiles zullen in de nieuwe organisatie aan James rapporteren.

Tags: , ,

Yves Pouliquen hoofd sales…Fixico haalt zeven miljoen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties