bekeken: 842 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Air2 San desinfecteert auto met ozon

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 mei 2020, 13:39

Leestijd: < 1 minuut

Een auto gegarandeerd schoon aan de klant kunnen teruggeven is in tijden van corona wel zo veilig. Texa presenteert met de Air2 San een systeem om de lucht in het passagierscompartiment geheel te zuiveren van schimmels, bacteriën en virussen.

De Air2 San zuigt zuurstof (O2) aan via een HEPA (High Efficiency Particulate Air) filter. In het apparaat wordt dit omgezet in ozon (O3), dat een desinfecterende werking heeft. In de tweede fase vindt de feitelijke desinfectie plaats. Sensoren meten wat de ideale hoeveelheid ozon is die wordt verspreid en hoe lang de Air2 San in het passagierscompartiment moet blijven om dit te zuiveren. In een derde fase wordt de resthoeveelheid ozon terug omgezet in zuurstof.

App

Via een gratis app kan het zuiveringsproces op afstand op een smartphone worden gevolgd. Ook kan hiermee een pdf-document worden gegenereerd met een reinigingsrapport. Werkplaatsen die al werken met de Axone Nemo diagnosetablet kunnen de Air2 San hiermee via Bluetooth integreren.

René van Arkel van Texa-importeur Explora: “De Air2 San is een compact apparaat dat breed inzetbaar is in kleine ruimtes, zoals het passagierscompartiment van een auto. Met de mogelijkheid om via de app een papieren rapport te genereren kun je als autobedrijf de klant de verzekering geven dat hij een schone auto terugkrijgt, ontdaan van alle schimmels, bacteriën en virussen, wat in de huidige tijd natuurlijk zeer welkom is. De Air2 San vergt een bruto investering van onder de duizend euro en is dus voor ieder autobedrijf bereikbaar.”

Autoveiling.nl opent nieuw…Corona-update: werkplaatsomzet…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties