bekeken: 2499 x
Waardeer dit artikel:
460 votes, average: 2,67 out of 5460 votes, average: 2,67 out of 5460 votes, average: 2,67 out of 5460 votes, average: 2,67 out of 5460 votes, average: 2,67 out of 5
(2,67)
(Inloggen is vereist)

AkzoNobel groeit in China

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 oktober 2014, 11:59

Leestijd: 1 minuut

Akzonobel heeft een nieuwe fabriek in gebruik genomen in Changzhou, als dertigste productielocatie in China. De nieuwe locatie verhoogt de productiecapaciteit voor autolakken van Sikkens, Lesonal en Prime met circa 25 miljoen liter.

Tevens versterkt dit de positie van AkzoNobel als een van de grootste spelers op de OEM-markten voor autolakken en bedrijfsvoertuigen in China, voortbouwend op de overname van Changzhou Prime Automotive Ltd. in 2010.

“Deze nieuwe locatie helpt ons om aan de snel stijgende klantvraag tegemoet te komen, niet alleen van binnenlandse leveranciers maar ook van onze internationale klanten in de autoschade branche die zaken doen in China,” aldus Simon Parker, managing director van het onderdeel Vehicle Refinishes van Akzonobel.

De Chinese markt voor autolakken bedraagt jaarlijks rond de 750 miljoen euro en groeit tien procent. Parker: “Changzhou is de ideale locatie voor deze faciliteit. Er is al een goede infrastructuur aanwezig. De stad is ideaal gelegen in het ‘coatingscentrum’ van China en biedt een snelle toegang tot veel van onze klanten.”

Tags: ,

Autoverhuurders op de vingers…Leasebranche als dé…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties