bekeken: 3808 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,92)

Albert Jansen bedrijfsdirecteur Van Leeuwen Test Systems

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 30 maart 2016, 12:44

Leestijd: < 1 minuut

Bij van Leeuwen Test Systems in Etten-Leur is per 1 maart Albert Jansen (48) benoemd tot bedrijfsdirecteur.

Tot voor kort was Jansen in dienst bij Van Tilburg-Bastianen in Breda, waar hij in 2008 aantrad nadat Kroymans Corporation een aantal van haar dealeractiviteiten had beëindigd. Bij Van Tilburg-Bastianen was Jansen eindverantwoordelijk voor verschillende bedrijven binnen de personenwagendivisie, meest recentelijk als commercieel directeur Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens.

Jansen zegt al langer de “droom” te koesteren om voor een bedrijf te werken dat zelf ontwikkelt, produceert, assembleert, wereldwijd verkoopt en ook service en onderhoud verzorgt. Vanuit die gedachte kwam hij in contact met directeur-eigenaar Cornelis van Leeuwen. Het Etten-Leurse bedrijf zegt een sterke groei door te maken als gevolg van een toenemende vraag vanuit verschillende werelddelen naar volledig geautomatiseerde voertuigteststraten. Onlangs werd een nieuwe metaalbewerkingsafdeling toegevoegd. waardoor het bedrijf nu alles in eigen huis kan produceren, van software tot hardware.

Jansen heeft als doel om het bedrijf nog verder te moderniseren en directeur-eigenaar Van Leeuwen zo veel mogelijk operationeel werk uit handen te nemen, zodat deze zich volledig kan richten op de langetermijnvisie van het bedrijf.

Tags: , , , , ,

Euromaster Raalte beste garage…Opel-dealer fuseert met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties