bekeken: 1155 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ALD Automotive: Whatsapp voor klantvragen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 mei 2017, 14:08

Leestijd: < 1 minuut

ALD Automotive gebruikt sinds kort Whatsapp voor het beantwoorden van klantvragen. Leaserijders kunnen er op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur mee terecht bij hun leasemaatschappij. Een week na de start staat de teller op vijftien tot twintig via WhatsApp behandelde vragen op werkdagen.

De nieuwe service is in samenwerking met online en webcarebedrijf Saysimple geïmplementeerd. Ook zijn de interne collega’s van het Driver Care Team door Saysimple getraind in het op de juiste manier gebruiken van Whatsapp. Sinds een week wordt de chatdienst aangeboden via het webplatform My ALD en de algemene website.

Lonneke van der Horst, Marketing & Strategy Manager ALD Automotive: “Het grote voordeel is het gemak van documenten, foto’s en locaties delen. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld een locatie van de dichtstbijzijnde dealer appen, zodat een leaserijder gelijk de snelste route op zijn smartphone heeft. Ook wordt het melden van een schade veel gemakkelijker door de mogelijkheid om foto’s door te sturen.”

Met ruim 1.400.000 voertuigen en meer dan 6.000 werknemers in 41 landen behoort ALD Automotive tot de grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd.

whatsapp-ald

Tags: , ,

Autoverkopen april stijgen 6…Huisman en Van der Schans…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties