bekeken: 3027 x
Waardeer dit artikel:
535 votes, average: 2,55 out of 5535 votes, average: 2,55 out of 5535 votes, average: 2,55 out of 5535 votes, average: 2,55 out of 5535 votes, average: 2,55 out of 5
(2,55)
(Inloggen is vereist)

ALD introduceert mobiliteitspas

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 februari 2014, 10:22

Leestijd: < 1 minuut

ALD Automotive biedt als eerste leasemaatschappij een mobiliteitskaart onder eigen naam op de markt aan. Met de alles-in-één kaart kan gereisd worden per bus, tram, metro, trein en taxi.

Daarnaast kan er ermee betaald worden in parkeergarages, is straatparkeren en internationaal reizen mogelijk en zijn er eenvoudig flexwerkplekken met de pas te boeken.

Steeds meer bedrijven richten hun mobiliteitsaanbod flexibeler in, met als achterliggende gedachte medewerkers te verleiden tot bewuster en slimmer reizen. Bedrijven willen echter geen extra leveranciers en versnipperde rapportages.

ALD Automotive en Radiuz spelen hierop in door de mobiliteitspas als aanvulling op of alternatief voor de leaseauto integraal aan te bieden. Het voordeel voor bedrijven is daarbij het hebben van één aanspreekpunt, geïntegreerde rapportages en één verzamelfactuur.

Niet-leaserijders

Ralph Hooglandt, founding partner van Radiuz, is verheugd over de samenwerking. “De fleetmanager speelt een belangrijke rol als het gaat om de inkoop van mobiliteit, dat merken wij dagelijks in de praktijk. De samenwerking met een leasemaatschappij versterkt dan ook onze propositie naar de markt.”

Algemeen directeur Carel Bal van ALD Automotive: “Onze rol als leasemaatschappij verschuift steeds meer naar die van all-round mobiliteitsaanbieder. De mobiliteitskaart van Radiuz draagt hier verder aan bij.”

Naast leaserijders is de mobiliteitskaart eveneens beschikbaar voor niet-leaserijders. Via de consultancytak van ALD Automotive kunnen kostenanalyses op maat worden gemaakt om te onderzoeken in hoeverre het “betalen naar gebruik” financieel voordeel biedt ten opzichte van bijvoorbeeld reguliere OV-jaarkaarten.

Tags: , , , ,

Belastingdienst zou…Volkswagen wil Scania…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties