fbpx
bekeken: 801 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

ALD start met inspectie op afstand

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 7 mei 2020, 12:40

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij ALD Automotive start met het gebruik van een nieuw hulpmiddel van schadespecialist CED om op afstand schade- en onderhoudsinspecties te kunnen doen.

Bij deze expertise op afstand staan de technische experts van de leasemaatschappij en de dealer via een beeldverbinding met elkaar in contact. De ALD-medewerkers kunnen direct meekijken en bepalen van welke onderdelen van een auto foto’s nodig zijn, bijvoorbeeld voor een expertiserapport. De beelden en data worden automatisch geüpload en toegevoegd aan het online dossier. Bijkomende voordelen van deze inspectie op afstand zijn dat er zo bespaard kan worden op de kosten van een inspectie en de doorlooptijden sneller zijn.

Innovatie

Marketingdirecteur Lonneke van der Horst van ALD: “De introductie van de remote tool sprak ons direct aan en in samenwerking met CED hebben we die kunnen toespitsen op eigen gebruik. In de huidige situatie waarin we te maken hebben met social distancing, is innovatie nog belangrijker. Zo hebben we recent de tankapp met Ease2pay versneld uitgerold, en nu deze mooie en versnelde samenwerking met CED.”

Tags: , , ,

Dieptepunt lijkt bereikt, zegt…Beursorganisator Easyfairs:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties