10.000 nu al gehaald

Fleetselect kan tevreden terugkijken op de septembermaand. Dat blijkt uit haar occasion-benchmark. Het online softwaresysteem Autoblox voor remarketing van auto’s, wordt door steeds meer dealerholdings en importeurs gebruikt. In 2012 zijn er, tot en met het derde kwartaal, inmiddels 30.000 voertuigen de revue gepasseerd.

“Tevens zijn er in dezelfde periode 19.208 auto’s verkocht op het platform. Uit 246.915 websitebezoeken vloeiden 308.061 biedingen voort en 334 unieke verkopers hebben er voor gezorgd dat er voldoende auto’s in de veilingen terechtkwamen”, vult Egge Selles van het autoportaal aan.

Tienduizend

Op de open veiling van Fleetselect is 17 oktober de tienduizendste auto van 2012 verkocht. Vorig jaar bereikte het online veilinghuis deze mijlpaal in december. Fleetselect zette Bennie Mulder, de koper van de tienduizendste auto, uitgebreid in het zonnetje.

Download hier de occasion-benchmark van september met diverse top tienen >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.