200.000ste laadpunt voor NewMotion

Leverancier van EV-laadoplossingen NewMotion heeft dankzij nieuwe partnerships het aantal laadpunten in Europa uitgebreid tot 200.000.

De uitbreiding van het netwerk kwam tot stand dankzij nieuwe partnerships met onder andere Volkswagen Group Charging in Duitsland, Enel X Mobility in Italië en Gronn Kontakt in het Verenigd Koninkrijk.

“Het aantal mensen dat overstapt op elektrische voertuigen blijft groeien. We weten dat EV-rijders zeker willen zijn dat zij niet zonder stroom komen te zitten. Ons roamingnetwerk groeit voortdurend dankzij onder andere nieuwe samenwerkingen. Betere toegang tot laadinfrastructuur neemt de laadangst weg”, aldus  ceo Melanie Lane. “We zijn continu op zoek naar meer partners met open netwerken die net als wij EV-rijders een naadloze laadervaring willen bieden. We zetten ons er voor in om ons Europese laadnetwerk de komende jaren nog verder dan 200.000 laadpunten uit te breiden.”

Verdubbeling

NewMotion deed er tien jaar over om het aantal van 100.000 laadpunten te bereiken. Dit aantal werd in maart 2019 bereikt. De verdubbeling van dit aantal werd dus in twee jaar tijd bereikt, een duidelijk teken hoe snel de EV-industrie groeit.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3691 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.