Acoat Selected viert 40ste verjaardag

Dit jaar viert het partnernetwerk van AkzoNobel, Acoat Seleceted, haar veertigjarig jubileum in Europa. De lakleverancier kwam destijds met het idee voor een netwerk als een bedrijfsverbeteringsprogramma voor klanten van Sikkens.

Acoat Selected is in die veertig jaar uitgegroeid tot een internationale organisatie met landelijke en regionale netwerken ter versterking van de schadeherstelbedrijven. Leden kunnen onder andere profiteren van cursussen over nieuwe technologieën en werkmethodieken en natuurlijk wordt onderling de nodige ervaring en kennis gedeeld.

Het netwerk is in 1975 opgericht en telt in ons land honderd leden. Wereldwijd zijn 3.000 leden actief, terwijl het binnen Europa 1.500 leden telt.

“Acoat Selected is opgezet om de Sikkens klanten sterker te maken en hun klantenbestand uit te breiden”, aldus Simon Parker, managing director van de Vehicle Refinishes-tak van AkzoNobel. “Partnership is een onmisbare schakel.”

Ter gelegenheid van de veertigste verjaardag worden verschillende evenementen georganiseerd. Zo zal ook tijdens het aanstaande jaarcongres in Amsterdam (van 30 september tot en met 1 oktober) worden stilgestaan bij het jubileum.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.