Annemarie Krijnen naar Hella

Annemarie Krijnen verhuist van Sogefi Filtration naar Hella (Nieuwegein) waar ze per 1 oktober binnen de Benelux het marketingteam en de technische helpdesk gaat aansturen.

Sales- en marketingdirecteur Marco van der Aa van Hella legt uit: "Annemarie was in de markt vanwege de sluiting van Sogefi in Nederland. Wij hebben niet lang nagedacht en maken graag gebruik van haar ruime ervaring in de aftermarket". Annemarie was werkzaam als brand manager bij Sogefi, bekend van de filtermerken Fram en Purflux. Daarvoor werkte zij bij Denso.
Met haar overstap naar Hella wil Annemarie haar markt- en productkennis verbreden en haar bijdrage leveren aan het verstevigen van de marktpositie van Hella.
De komende tijd zal de focus liggen op de inmiddels bekende 4 2 strategie van Hella, het Hella Service Partner concept en de diagnosetak Hella Gutmann Solutions.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.