Athlon implementeert Leaselink

Leasebedrijf Athlon heeft onlangs het e-ordersysteem Leaselink ingevoerd om zo snellere en efficiëntere communicatie tussen autodealers en de leasemaatschappij mogelijk te maken. De nadruk bij de implementatie van het platform ligt op het verbeteren van de informatie aan de leaserijder als eindgebruiker.

Folkert Ruiter van Athlon: “Door ons volledige inkoop- en bestellingsproces via Leaselink te regelen, hebben we makkelijker toegang tot de actuele bestelstatus van de auto. Zo voorzien we zowel de leaserijder als zijn of haar werkgever van meer accurate informatie over wanneer een leaseauto geleverd wordt.”

Gert Jan Sloots, business development manager bij Leaselink-leverancier Ebbon-Dacs: “In landen als Engeland worden bijna alle bestellingen van leasemaatschappijen via ons platform afgehandeld. We zijn verheugd dat met Athlon nu ook de Nederlandse leasebranche hiermee de informatiestroom tussen dealers en leasemaatschappijen verbetert. Het lijkt een kwestie van tijd tot dit systeem de standaard wordt in de branche.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.