Autobedrijf Stol nu ook Carxpert

De werkplaatsformule Carxpert heeft met ingang van september weer een nieuw lid: Stol Autoservice, dat via Group Auto grossierslid Jan de Vos uit Heerenveen is toegetreden.

Carxpert Stol Autoservice is al jarenlang een vertrouwd adres voor onderhoud aan alle merken en bedrijfsauto’s in en rondom Oudehaske. Het bedrijf is uitgerust met de modernste apparatuur. “Onze klanten waarderen ons omdat wij de mentaliteit hebben van een dorpsgarage. We kennen onze klanten persoonlijk en willen het beste voor hen”, aldus eigenaar Marcel Stol. “Door aansluiting bij Carxpert maken wij gebruik van alle faciliteiten die dit concept biedt en behouden wij toch onze eigen identiteit.”

Uitgangspunt voor de formule is dat het autobedrijf alle merken kan onderhouden, verkopen en repareren, zonder verlies van het eigen gezicht. Het concept kiest voor sterke ondernemers die willen samenwerken en de meerwaarde inzien van investeren in monteur en klant. In Europa zijn ondertussen meer dan 5000 universele autobedrijven bij de formule aangesloten.

 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.