Autodief DJ El Toro nog altijd vogelvrij

De inmiddels beruchte fraudeur DJ El Toro is nog steeds op vrije voeten. De laatste maanden pleegde hij veelvuldig diefstal na een proefrit bij meerdere autobedrijven. Bovag heeft via haar leden een foto van de man in handen gekregen, die de Telegraaf vrijdag heeft geplaatst. De echte naam van de dief is volgens zijn rijbewijs Ettore G en hij zou woonachtig zijn in Almere.

Volgens Bovag-woordvoerder Paul de Waal sluit het net langzaam rondom Ettore G en kan het niet lang meer duren voordat hij gepakt is. “Hij toont gewoon zijn rijbewijs en uit de controle bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer komt niets geks. Het rijbewijs is gewoon geldig, alleen de woon- en verblijfplaats klopt niet meer.”

Alle leden van Bovag zijn inmiddels in het bezit van de foto en geïnstrueerd waar op te letten als de man binnenkomt. De politie laat in de krant weten dat de man gesignaleerd staat, dat hij moeilijk te vinden is en alle korpsen naar hem op zoek zijn. Inmiddels wordt Ettore G verdacht van het verduisteren van minimaal tien auto’s.

Bekijk hier een reportage over DJ El Toro in Hart van Nederland van SBS 6 >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.