Autoverzekeringen onderzocht

Onafhankelijk onderzoeksbureau Moneyview heeft de aanbieders van autoverzekeringen onderzocht en dan met name op Prijs en Voorwaarden. Allsecur scoort het best op Voorwaarden terwijl InShared op Prijs de hoogste ranking haalt. De autoverzekeringen van Univé, ANWB en Lancyr zijn goede runners up.

De aanbieders met vijf sterren op Voorwaarden zijn geen onbekenden. ANWB behaalt al sinds 2012 deze waardering en AllSecur behaalt voor het derde jaar op rij de hoogste rating op hun voorwaarden. Dit jaar is Univé met de Optimaal-variant de nieuwkomer binnen de top-3. Alle drie de producten blinken uit omdat ze op veel gebieden boven markconform scoren, zoals met vervangend vervoer en het eigen risico. Daarnaast kennen deze producten goede uitkeringsregelingen in de vorm van een nieuwwaarde-, aanschafwaarde- en vervangingswaarderegeling.

MyJINI scoort overigens net als bij de andere dekkingsvormen vijf sterren op Voorwaarden omdat zij de autoverzekering van AllSecur verkopen, waarbij verzekerden korting ontvangen voor goed rijgedrag dat wordt geregistreerd door een connector. Van de aanbieders met de hoogste sterrenrating op Prijs behaalt Univé met de Budget-variant deze al voor het vierde jaar op rij. Voor Lancyr is dit het twee achtereenvolgende jaar. InShared scoort dit jaar voor het eerst vijf sterren op Prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.