BMW Ekris lanceert webshop voor onderdelen

BMW- en Mini-dealer Ekris heeft een nieuwe online BMW-Shop gelanceerd. In deze webshop zijn onderdelen, accessoires en lifestyle artikelen te bestellen van en voor BMW’s. Het accent ligt op het bestellen van onderdelen. De verwachting is dat binnenkort ook voor Mini eenzelfde webshop wordt gebouwd.

Ekris is de enige BMW-dealer in Nederland die naast particuliere klanten ook automotive klanten de mogelijkheid biedt om online originele BMW-onderdelen te bestellen.

De bezoeker van de webshop bladert door de online onderdelencatalogus volgens hetzelfde systeem (ETK) als in het dealermagazijn wordt gebruikt. Deze techniek is vooral een toegevoegde waarde voor bedrijven in de automotive. Zij kunnen de juiste onderdelen bestellen op basis van het invoeren van een kenteken. Via het RDW wordt het betreffende chassisnummer gezocht voor een perfecte match op onderdelen.

Bedrijven kunnen een debiteurnummer aanvragen via de klantenservice op de website. Voor iedere automotive debiteur geldt een specifieke korting. Bij een bestelling is dan direct de te verrekenen korting zichtbaar in de winkelwagen. De prijzen in de shop zijn altijd actueel en bestellingen die voor 15:00 uur worden geplaatst, zijn de volgende werkdag gereed om verzonden te worden. Ophalen kan bij één van de zes Ekris vestigingen (Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist) behoort ook tot de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *