Bronsgeest stopt als partner W&D consultants

Oskar Bronsgeest, sinds 2005 partner en mede-eigenaar van W&D consultants, heeft zijn aandeel overgedragen en verlaat het bedrijf. ‘In goed overleg’, meldt het Amersfoortse adviesbureau.

Oscar Bronsgeest gaat onderzoeken, publiceren en organisatieadvies geven binnen andere branches.
Oskar Bronsgeest.
Samen met Remco de Vette nam Oskar Bronsgeest W&D consultants in 2005 over van toenmalig eigenaar Frank Doorenbos. Een aantal jaar geleden besloot Bronsgeest om zijn praktijkervaringen te verdiepen door middel van promotieonderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarmee én met het begeleiden van studenten en het doceren van veranderkunde gaat hij zich de komende tijd bezighouden. Remco de Vette gaat als enig aandeelhouder verder met het uitbouwen van W&D consultants. Bij een aantal importeurs is het bedrijf huisleverancier voor de  implementatie en het managen van strategische projecten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †