Budgetservice.nl nieuw concept van Koops

In de vier vestigingen van Koops Auto en Fivan Auto in Amersfoort, Capelle aan den IJssel, Doetinchem en Utrecht is sinds kort een nieuwe universele garageformule te vinden. Initiatiefnemer Koops Furness richt zich met Budgetservice.nl op onderhoud van oudere auto’s.

Met de nieuwe formule wil Koops via aanbiedingen en scherp geprijsde onderdelen klanten langer aan zich binden. AD Benelux is de leverancier van onderdelen voor automerken die niet binnen de dealerholding voorradig zijn. Verder wordt de werkplaats van de dealer gebruikt, alleen dragen de monteurs andere kleding.

Uiteindelijk zal er een landelijke keten moeten ontstaan binnen de bestaande 24 autobedrijven van Koops Furness in Nederland. Er wordt echter eerst bekeken of de nieuwe formule aanslaat. Pas dan wordt het netwerk verder uitgerold.

Opdrachten

Via de website Budgetservice.nl kunnen (potentiële) klanten een offerte berekenen, waardoor men precies weet wat er betaald moet worden voor de werkzaamheden. Budgetservice werkt op de locaties ook zonder afspraak, waarbij de auto kosteloos kan worden geïnspecteerd. Indien gewenst worden reparaties en onderhoud meteen uitgevoerd.
De werkzaamheden die de universele garage uitvoert vallen onder de noemers APK, onderhoud, accu’s, schokdempers, uitlaten, remmen, banden, reiniging airconditioning en ruitreparatie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.