Care gaat voor gedifferentieerde aanpak

Care Autoschade gaat een meer gedifferentieerde aanpak doorvoeren met Care Tech en Care Express. Care Tech is gericht op grotere, complexe schades en Care Express richt zich op de kleine, cosmetische schades. Dat maakte Care directeur Kees-Jan Bus bekend op het 25-jarige jubileumfeest van de keten.

In de eerste helft van volgend jaar de zal eerste pilotvestiging van Care Express in ons land worden geopend en wordt gewerkt aan de uitrol van Care Tech. Ook maakte Bus tijdens het jubileumevent bekend dat Care volgend jaar een vestiging gaat openen in Luxemburg.

In zijn toespraak trok Bus de parallel met de gezondheidszorg. “Daar wordt onderscheid gemaakt in intensive care, reguliere zorg en eerste hulp. Wij zijn een centraal aangestuurde ketenorganisatie en kiezen voor een meer gespreide aanpak van complexe schade en cosmetische schades”, aldus Bus, die liet weten dat 70 procent van de schades ondertussen minder dan 1500 euro bedraagt.
Ook maakte Bus bekend de mogelijkheden te onderzoeken voor nacht- en weekendreparaties.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.