Cargarantie nu ook in Polen

Cargarantie heeft onlangs de eerste officiële samenwerkingsovereenkomst met Harley-Davidson en Mercedes-Benz in Polen afgesloten. Met zijn garantieproducten wil het bedrijf dealers ondersteunen bij de verkoop, de gerealiseerde omzet uit de garage en de klantenbinding.

Cargarantie is al geruime tijd actief in andere Oost-Europese landen: Bulgarije, Hongarije, Kroatië, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië. Onder leiding van Thomas Müller, general manager central eastern europe, en Edyta Wasiluk, manager sales Polen, heeft het bedrijf nu ook een team samengesteld voor zijn filiaal in Warschau.

Cargarantie stelt aan zijn Poolse partners alle services ter beschikking die ook de andere Europese vestigingen aanbieden en permanent uitbouwen. De diensten zijn uitgebreid: van persoonlijk contact ter plaatse bij de dealer door een team van buitendienstmedewerkers, schadeafwikkeling door specialisten bij de garantieafhandeling, persoonlijke begeleiding door het servicecenter tot professionele ondersteuning door marketing en IT-support.

Samenwerking

Thomas Müller: “Vanwege meerdere aanvragen van importeurs en het grote marktpotentieel hebben we beslist om onze activiteiten uit te breiden naar Polen. Vooral de feedback die we kregen tijdens de gesprekken met potentiële klanten heeft ons in onze overtuiging gesterkt dat Cargarantie een rol van betekenis kan spelen in Polen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.