Christ breekt met Versteeg Carwash Service

Christ Autowasinstallaties, een dochteronderneming van Otto Christ uit het Duitse Memmingen, verbreekt per direct de samenwerking met Versteeg Carwash Service uit Veenendaal. Zij ziet zich daar toe gedwongen doordat Versteeg recentelijk importeur is geworden van CWS Roll Over uit Duitsland.

Christ ziet door de rol die het Veenendaalse bedrijf naar zich toe heeft getrokken, geen toekomst meer in een samenwerking op het gebied van service en onderdelen. “De samenwerking was gebaseerd op een gentlemans agreement en heeft jaren bestaan, maar helaas heeft Versteeg Carwash Service een ander weg gekozen. Hoezeer het ons ook spijt, wij gaan niet een directe concurrent bevoorraden en in stand houden”, aldus Hans van der Helm, salesmanager bij Christ Autowasinstallaties.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.