De Telefoongids kiest voor Volkswagen

De Telefoongids vervangt een deel van het huidige wagenpark en heeft via Business Lease Nederland veertig CO2-zuinige Volkswagens Polo Blue Motion aangeschaft. De sleutels van de auto’s zijn op 1 november tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Volkswagen dealer Autovroon in Amsterdam in ontvangst genomen.

De coördinator Fleetmanagement van De Telefoongids is P.J. Bijl en hij is enthousiast over de keuze voor de Auto van het Jaar 2010. In een reactie laat hij weten dat het bedrijf milieubewuster te werk wil gaan en waar mogelijk kosten besparen. De Volkswagen Polo BlueMotion is hiervoor zeer geschikt, omdat het over een A-label beschikt en daarmee een zeer laag brandstofverbruik en lage mate van CO2-uitstoot heeft.

Voor een enorm wagenpark als dat van De Telefoongids worden vaste onderhoudsafspraken gemaakt. "Het onderhoud wordt gestuurd door onze leasepartner BusinessLease, zij zullen deze auto’s via het merkdealer kanaal regulier onderhouden. Voor banden geldt een andere afspraak, dit verloopt via Euromaster", licht communicatie adviseur Dennis Levi toe.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.