Dertien Nederlandse bedrijven op IAA

Maandag 6 september opent de IAA Mobility in München zijn deuren. Op de beurs voor de internationale auto-industrie is ook een Nederlands paviljoen, het Holland Hight Tech-paviljoen, georganiseerd door RAI Automotive Industry NL.

Dertien bedrijven uit de Nederlandse auto-industrie presenteren zich hier. Onder hen autofabrikant Lightyear, softwarebedrijf voor mobiliteitsoplossingen Toogethr en Vialle Autogas Systems, dat alternatieve brandstofsystemen ontwikkelt.

Innovaties

Albie van Buel, directeur RAI Automotive Industry NL: “Een nieuwe auto, bestelwagen of truck bestaat voor zo’n 85 procent uit onderdelen die door een externe toeleverancier worden ontwikkeld en geproduceerd. Belangrijke innovaties op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en ICT worden door Nederlandse bedrijven ontwikkeld. Denk aan chips, versnellingsbakken, aandrijf- en uitlaatsystemen, schuifdaken, verlichting en software.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2902 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *