Digitale showroom Carflow voor Hekkert

Het van origine Belgische Carflow heeft deze week zijn eerste digitale showroom in Nederland geopend, bij Hekkert Autogroep, Ford- Hyundai- en Opel-dealer met zes vestigingen in Limburg.

Rob Henneveld, business development manager van Carflow in Nederland, is trots. “Het verder digitaliseren van je autobedrijf wordt in de huidige tijd een belangrijk strategisch aandachtspunt. De contactbelemmeringen gedurende de covid-19-pandemie, hebben ons als maatschappij geleerd dat digitaal meer mogelijk is dan gedacht. Consumenten hebben massaal het gemak van online oriënteren ontdekt om tot een keus van een auto te komen. Een weg terug is er niet en ondenkbaar, een verdere digitalisering is de toekomst. Hier werken wij hard aan.”

Eerste stap

Frederic Apers, ceo en oprichter van Carflow, is opgetogen dat met Hekkert Autogroep als klant een eerste en serieuze stap is gezet op Nederlandse bodem met de digitale showroom. “Bij Hekkert Autogroep ondervonden wij zowel in de aanloop naar als tijdens de implementatie veel kennis over en professionele aandacht voor de verdere digitalisering van het aankoopproces. Ons platform sluit goed aan bij hun behoefte en verkoopbeleid.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *