Disklok tegen airbag- en autodiefstal

Defa Europe in Amsterdam, een organisatie voor marketing, verkoop en distributie van exclusieve auto-, kampeer- en caravan accessoires, heeft de mechanische stuurbeveiliging Disklok ontwikkeld. Men wil hiermee diefstal tegengaan van de airbag en auto. Onder andere Brezan, de Autostyle-dealers en Halfords hebben de verkoop op zich genomen.

De Disklok is een SCM goedgekeurde metalen schijf en voldoet aan het door de verzekeringsbranche gehanteerde keurmerk voor mechanische antidiefstal producten. De beveiliging is vanaf de bestuurdersplaats in enkele seconden op het autostuur te plaatsen en bedekt het hele stuur. Het apparaat is voorzien van een veiligheidsslot en bestand tegen boor-, hamer- en beitelgeweld. De Disklok wordt geleverd met een gepatenteerde Tubar veiligheidssleutel, die is voorzien van een uniek codenummer wat duplicatie onmogelijk zou moeten maken.

De Disklok is er in drie maten met een maximale stuurdiameter van 44 centimeter.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.