Duizendtal voor Vaartland

Vaartland.nl heeft alweer de duizendste occasion verkocht en dit wilde het bedrijf niet stilletjes voorbij laten gaan. De familie Van Deventer werd verrast op hun thuisadres. Hier werden zij getrakteerd op glaasje champagne om vervolgens in een luxe Land Rover HSE Sport richting de vestiging in Stolwijk gebracht te worden.

De aflevering van de auto werd gevierd met een speciale taart voor de familie. Onder het genot van een kopje koffie en een stukje taart werden vervolgens de papieren in orde gemaakt. Na een aantal foto’s voor het thuisfront, een bosje bloemen en natuurlijk de knuffel van stichting Opkikker vertrok de familie van Deventer tevreden naar huis in hun Renault Scenic.

Wat opvalt is dat de occasionverkopen van Vaartland.nl ten opzichte van januari 2014 enorm verbeterd zijn. In januari werd een hoogtepunt bereikt van 66 occasionverkopen op een dag. In januari vertoonden de negen vestigingen van Vaartland.nl een groei van maar liefst 17,8 procent ten opzichte van dezelfde maand een jaar ervoor. Het merk Volkswagen werd in deze maand het meest verkocht, gevolgd door de merken Opel en Audi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.