Eenzet introduceert onbemande carwash

Het is al een doorslaand succes in Denemarken: de onbemande carwash. In Nederland is Eenzet Carwash nu ook van start gegaan met het FuelWash-concept. FuelWash is een kans voor (onbemande) tankstations om extra klanten te trekken.

De carwashmarkt in Nederland is flink aan het verschuiven. Weliswaar wassen steeds meer automobilisten hun auto bij de carwash en daalt het aantal thuiswassingen. Daar tegenover staat dat het wassen bij tankstations terrein verliest. Reden is onder meer dat tankstations meer en meer onbemand raken.

FuelWash kan voor deze locaties een oplossing bieden met de onbemande carwash met 24 uur toezicht op afstand. De klant kan de roll over zelf in werking stellen en mochten er zich problemen voordoen, dan staat een professioneel geschoold team 24/7 via een meldkamer paraat om hulp te beiden.

In Denemarken is het onbemand wassen al jaren een vanzelfsprekendheid met inmiddels 120 locaties. Eenzet heeft inmiddels voor 14 locaties in Nederland een opdracht gekregen, waarvan vier bij De Haan tankstations.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *