Ellen Julius verlaat Innovam

Marketing- en communicatiemanager Ellen Julius stopt eind dit jaar bij Innovam en gaat vanaf 1 januari in dezelfde functie werken bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). Julius is inmiddels tien jaar in dienst bij het opleidingsinstituut.

“Als het je droom is om in de sport te gaan werken en je krijgt die kans, dan grijp je die met beide handen aan. Ik ben zelf een sportfan, sportief, mag graag sporten kijken en vind sport belangrijk voor de ontwikkeling van mensen en de gezondheid”, licht Julius toe. “Na tien jaar Innovam is dit een mooie stap die ik niet kan afslaan.”

De laatste vier jaar hield zij zich bezig met de bedrijfsbrede communicatie van Innovam. Sinds 2005 vervulde Julius de taak van marketing- en communicatiemanager, daarvoor was zij marketeer.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.