Erik Jacobs van A2SP naar VWE

Per 1 februari 2022 start Erik Jacobs bij VWE Automotive als manager MijnVWE. In deze functie wordt Jacobs medeverantwoordelijk voor de RDW-diensten, het klantenportaal en de overige online diensten bij VWE.

Jacobs is afkomstig RDW-provider A2SP. “Na een mooie periode van dertien jaar bij A2SP was het tijd voor een andere uitdaging binnen de automotive branche, voor mij een interessante markt. Ik zie veel kansen voor VWE om het verschil te maken in de dienstverlening naar de klanten.”

Met de aanstelling van Jacobs wil VWE zijn positie in de automotive branche verder versterken. “De ontwikkelingen in de automotive branche gaan snel en bieden ons veel mogelijkheden voor het verder uitbouwen van onze diensten en ons klantenpotentieel”, aldus Piet Renses, algemeen directeur van VWE Automotive. “De automotive ervaring die Erik meeneemt en zijn kennis van RDW-diensten helpen ons verder om samen met ons team de doelstellingen van komende jaren te realiseren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *