Eurol breidt Bag-in-box-productlijn uit

Na de introductie van de Bag in box eerder dit jaar breidt Eurol de productlijn uit met twaalf nieuwe productvarianten. De uitbreiding naar in totaal 31 varianten komt door de toenemende vraag uit de markt naar de 20 literverpakkingen.

Bart Boerboom, salesmanager Nederland bij Eurol: “We zien dat de verkoop van de Bag in box direct na de introductie in mei dit jaar een enorme vlucht heeft genomen. We kiezen er daarom voor om het Bag-in-box-assortiment uit te breiden met diverse motoroliën, transmissieoliën en remvloeistof.”

Gebruiksgemak

De Bag in box bestaat uit een kunststof zak met een tapkraan, verpakt in een stevige recyclebare kartonnen verpakking. Deze massieve verpakking beschikt over handgrepen waardoor de doos gemakkelijk te tillen is. Door de luchtdichte verpakking komt de vloeistof als een constante stroom uit de Bag in box. De Bag in box past in de bestaande Eurol-werkplaatsstelling van 12×20 liter.

Duurzaam

Volgens Eurol bevat de Bag in box maar liefst 89 procent minder plastic dan een kunststof verpakking. Bovendien neemt het volume aan afval af met meer dan 90 procent. Na gebruik kan de doos bij het oud papier worden gezet en de plastic zak bij het restafval. Het karton van de Bag in box is 100 procent recyclebaar.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.