Fastned haalt 17 miljoen op met obligaties

Met de uitgifte van obligaties, waarvoor investeerders zich tussen 22 oktober en 19 november konden inschrijven, heeft Fastned ruim 17 miljoen euro opgehaald. De obligaties bieden een rente van 6 procent per jaar en hebben een looptijd van 5 jaar.

Naast de inkomsten uit deze uitgifte hebben investeerders voor bijna 4 miljoen aan investeringen uit eerdere uitgiften verlengd, waarmee het totaal geplaatste bedrag in deze uitgifte uitkomt op ruim 21 miljoen euro. Inclusief eerdere verlengingen heeft dit de aflossingsverplichting voor Fastned in 2021 en 2022 teruggebracht met ruim 6,5 miljoen euro.

Capaciteit

Michiel Langezaal, ceo Fastned: “Het is geweldig om deze grote interesse te zien om te investeren in de energietransitie. Met de opbrengst van deze obligatieronde kunnen we de capaciteit van ons netwerk verder uitbreiden. Snellaadinfrastructuur geeft vrijheid aan elektrische rijders en versnelt de transitie naar duurzame mobiliteit.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *