Fiat sluit aan bij Dealer Banden Beheer

De Nederlandse netwerken van Fiat, Lancia en Alfa Romeo zijn gestart met het programma Dealer Banden Beheer (DBB). Zij doen dit om beter te kunnen inspelen op de wensen en eisen van leasemaatschappijen rondom de inzet van winterbanden.

Met het in gebruik nemen van DBB bij deze dealers komt het aantal deelnemende merken op 25 in totaal. DBB is een backofficeprogramma ‘in the cloud’, dat dealers in staat stelt om in te spelen om belangrijke wensen en eisen van leasemaatschappijen. Het systeem biedt inzicht in het type band (zomer of winter) dat gemonteerd is en de profieldiepte van de banden die in opslag liggen. Maar ook de herinzet van zogenaamde eindecontractbanden wordt vanuit Dealer Banden Beheer gefaciliteerd.

Het bandenprogramma wordt inmiddels gebruikt door Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lancia, Lexus, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Toyota, Volkswagen (inclusief BWG) en Volvo. Met de toetreding van de nieuwe merken gaat het aantal outlets van DBB in Nederland over ruim 3.000 stuks heen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *