Finalisten Autoverhuurder van het Jaar bekend

Uit de elf genomineerde halve finalisten van de Bovag-verkiezing Autoverhuurder van het Jaar heeft de jury na het bezoek van een mysteryshopper drie finalisten gekozen. Het gaat om Auto Rent Dallinga uit Delfzijl, Auto Rent Köhler uit Delft en Century Autoverhuur uit Assen.

Robert van Almkerk, manager Bovag Verhuurbedrijven: “Het doel van deze verkiezing, die we dit jaar voor de derde keer organiseren, is om het professionele autoverhuurbedrijf op de kaart te zetten. Met drie finalisten van dit formaat is dat geen enkel probleem.”

De finale is op 2 november tijdens de jaarvergadering van Bovag Verhuurbedrijven in het Louwman Museum in Den Haag. De winnaar vloeit voort uit het oordeel van de vakjury en de stemming door de aanwezige leden van Bovag Verhuurbedrijven.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *